globalnin

Bluehost coupon code india

godaddy discount coupon india

Pizzahut buy one get one

GEKO's WorkGroup Inc.

Fotbal – manualul antrenorului profesionist

Cernaianu Constantin, (2000), “Fotbal – Manualul antrenorului profesionist”, Editura Rotech Pro, Bucuresti.

O carte cu un cuprins vast, in care sunt abordate majoritatea temelor care privesc activitatea antrenorului de fotbal, de la teoria antrenamentului, componentele acestuia, pregatirea fizica, tehnica, psihologica pana la alimentatie, motivatie, regulamente dar si o parte practica cu exercitii interesante si multe altele. O lucrare care are la baza multe studii oferind garantia unor informatii sigure, verificate, care pot fi pilonii in formarea unei imagini complete asupra principiilor de baza ale antrenamentului de fotbal.

“Abecedarul meu” asa cum l-am numit la inceput, manualul care l-am devorat,  fiind primul meu material, achizitionat inca din vremea in care eram inca jucator activ si care mi-a oferit la inceputul activitatii de antrenor multe informatii ce mi-au dat increderea atat de necesara la inceputul  acestei cariere.

Adresa ta IP este:
54.198.195.11

Despre: GEKO

GEKO's WorkGroup Inc. - General Administrator

Verifica si

Inceputul sfarsitului!

Situatie incredibila in fotbalul romanesc, liga 1 isi gaseste cu greu reprezentantele pentru cupele europene, …

3 Comentarii

  1. Va mai deranjez cu o intrebare. O alta carte (eventual o bibliografie) asemanatoare puteti sa-mi recomandati?

  2. Buna ziua domnule Sevaciuc, vroiam sa va intreb daca aveti cumva un exemplar din “Manualul antrenorului profesionist” de Cernaianu. As dori sa cumpar acesta carte dar nu il gasesc pe nicaieri. Va multumesc!

    • Buna ziua, din pacate am un singur exemplar al acestei publicatii si chiar daca o rasfoesc foarte rar nu veau sa ma despart de ea. Pe langa faptul ca se gasesc informatii foarte utile, este prima mea carte de specialitate pe care am achizitionat-o inca de cand eram jucator activ. Astept sa ma contactati la adresele de e-mail office@antrenor1.ro sau claudiusevaciuc@yahoo.com pentru a gasi o solutie pentru a intra in posesia ei. O zi buna si succes in activitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Promo antrenor1.ro