globalnin

Bluehost coupon code india

godaddy discount coupon india

Pizzahut buy one get one

GEKO's WorkGroup Inc.

Administrator

Despre autor

Hei! Nimic n-ar fi de spus si totusi cate n-ar fi. Recunosc, internetul e viata mea. Face parte din mine de la varste fragede ocupandu-mi zilnic peste 16 ore timp in care ma obsedeaza ideea de a investiga, descoperi, patrunde si apoi, la final, inova. Ma pot mandri cu o sumedenie de lucruri învatate de-a lungul timpului din placere dar te las pe tine sa apreciezi munca mea dupa propriile-ti pretentii.  Momentan sunt administratorul acestui site iar aceasta calitate mă obliga sa va indemn sa ma contactati doar in cazul în care semnalati probleme de ordin tehnic. Pentru continutul articolelor, explicatii suplimentare, sugestii sau reclamatii contactati editorii. In speranta ca acest proiect va ajunge acolo unde atat eu cat si toata echipa tehnica ne dorim, nu ramane decat sa va urez navigari usoare, lectura si, respectiv vizionari placute!
Apropo, eu sunt Liviu, dar prietenii-mi spun “GEKO”. :)

Studii

Studii

2011 – Absolvent al Facultatii de Litere si Stiinte ale Comunicarii, specializarea “Comunicare si Relatii Publice” – USV
2014 – Masterand al Facultatii de Istorie si Geografie, specializarea “Consiliere si Administrare in Resurse Umane” – USV

Pentru a vizualiza propriile proiecte virtuale te invit să vizitezi pagina mea de web dedicata acolo unde vei gasi şi preturile aferente ce le practic in Web Design in cazul în care esti interesat(a): www.iLiviu.ro.

Pentru orice alte detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic si la numărul de telefon 0757/499.944 sau via email la adresa de mail private_geko@yahoo.com cu raspuns in 24 de ore.
Promo antrenor1.ro